20 års erfaring med ledelse og salg

Min baggrund

Jeg er en mand på 44 år med 20 års erfaring og passion indenfor kommunikation, ledelse, samarbejde, salgsglæde, konceptstyring og regnskab.

Jeg har længe gået med tanken om, at jeg gerne vil benytte mine kompetencer og min energi til at starte min egen virksomhed. Det kunne f.eks. være en webshop, men det kunne også være noget helt andet. Jeg har kapital, som jeg ønsker at skyde ind i den helt rigtige ide eller samarbejde, som kan flyve videre som selvstændig iværksættervirksomhed med mig bag roret.

Har du et uudnyttet potentiale eller en god ide, som vi kan udvikle på i fællesskab? Så har jeg mine kompetencer, min energi og kapital at skyde ind i projektet, og jeg vil glæde mig til at høre fra dig.


Kompetencer

Jeg er altid smilende, og det falder mig naturligt at kunne samarbejde med alle. Jeg har et godt energiniveau, og forstår at lede andre og mig selv med succes. Jeg er altid klar til nye udfordringer ang. viden/IT mv. Derudover har jeg opnået flotte resultater i forhold til salg/indtjening, samt kundetilfredshed.


Ikke logget ind

Du skal være logget ind med en bruger for, at se alle oplysninger og kunne kontakte iværksætteren.

Har du ikke en bruger, så kan du nemt oprette en, og det er helt gratis.

Opret bruger
UDVIKLINGVEJEN
SDR. TINGVEJ 10
6630 RØDDING
7384 8500
UU@UDVIKLINGVEJEN.DK
BILLUND ERHVERV
KLØVERMARKEN 35 
7190 BILLUND
6915 2176
SGS@BILLUNDERHVERV.DK