Spinoff med afsæt i solid brancheerfaring

Kurt Andersen, Camilla Andersen Bojsen og Lucas Rosenhøj Tindbæk tog i 2023 beslutningen om at kaste sig ud i etableringen af et nyt uafhængigt ejendomsmæglerfirma i Billund kommune - BoGodt Mægleren .

Camilla og Lucas var begge beskæftiget i ejendomsmæglerbranchen og Kurt var CFO i en større dansk virksomhed, der bl.a. driver ejendomsselskaber. Med afsæt i deres brancheerfaring, havde de tre en idé om, at tingene kunne gøres på en anden måde end den gængse i branchen.

BoGodt Mægleren har fx valgt ikke at være del af en større kæde, men er helt uafhængig, og der har på intet tidspunkt været tvivl om, at det var det man ville. “Det tog os kun en halv time at beslutte, at vi skulle være uafhængige” siger Kurt Andersen, og Camilla Andersen tilføjer: “Der er selvfølgelig mange fordele ved at være en del af en kæde, men som uafhængig har du frihed til selv at styre din virksomhed. Lucas og jeg har begge været tilknyttet større kæder, så vi kender fordele og ulemper på godt og ondt – så vi besluttede hurtigt, at vi ville have vores egen stil og gøre tingene på vores måde.”

De tre mæglere brænder for det de laver og taler med entusiasme om deres virksomhed og branchen generelt. For Lucas Rosenhøj Tindbæk er det en drøm, der er gået i opfyldelse. “I 7. klasse, da alle de andre drenge ville være fodboldspiller eller sådan noget, drømte jeg om at blive ejendomsmægler. Jeg har en kæmpe interesse for boliger, og så elsker jeg simpelthen at få lov til at sælge en bolig.” Han fortsætter: “En bolig er jo et hjem for sælger, så det er vigtigt at man har empati, og formår at sætte sig i sælgers sted – for mange er det jo rigtigt svært at sælge et hus, man har boet i i mange år.”

Kurt tilføjer: “Vi har eksempler på, at nogen, vi har solgt hus for, stadig kontakter os eller kigger forbi med kage – vi har simpelthen fået et venskabeligt forhold til flere kunder. Det er dejligt, og det bekræfter os i, at vi gør noget rigtigt.”

Hos BoGodt Mægleren er man ikke bange for at afprøve noget nyt og følger med i udviklingen, Lucas Rosenhøj Tindbæk uddyber: “Der sker mange ting omkring os, og vi prøver at følge med, og finde ud af hvad der virker for os og hvad ikke. Fx de forskellige sociale medier, hvor der jo er dukket nye platforme op. Vi har mødt flere fra branchen, der siger til os, at I skal gøre det på den og den måde – men vi kan godt lide at gøre tingene på en anden og knap så konservativ måde. Vi bestemmer selv, hvordan vi skal markedsføre vores boliger, og det er befriende.”

Camilla, Lucas og Kurt tror på, at BoGodt Mægleren har en lys fremtid for sig, og det lille familiefirma har godt gang i ordrebøgerne.


Følg os på LinkedIn
UDVIKLINGVEJEN
SDR. TINGVEJ 10
6630 RØDDING
7384 8500
UU@UDVIKLINGVEJEN.DK
BILLUND ERHVERV
KLØVERMARKEN 35 
7190 BILLUND
6915 2176
SGS@BILLUNDERHVERV.DK