SPINOFF som vejen til arbejdskraft

Sydvestjysk Portindustri A/S benytter sig af at samarbejde med lokale enkeltmandsvirksomheder, og på den måde sikre kvalificeret arbejdskraft.

Føvling-virksomheden Sydvestjysk Portindustri A/S producerer og monterer professionelle løsninger indenfor porte, døre, ramper og sluser til både B2B- og B2C-kunder.

Sydvestjysk Portindustri A/S startede som en enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2007. I 2010 opkøbte Kent Viuf Fynsk Portindustri. I 2021 kom medejer Søren Ditlevsen til, og Sydvestjysk Portindustri A/S har vokset sig til en 9 personer stor virksomhed med 3 kontoransatte og 6 montører.

De seneste 4-5 år har det ifølge Kent Viuf ikke været til at finde kvalificeret arbejdskraft. Derfor har Kent Viuf oparbejdet et samarbejde med lokale enkeltmandsvirksomheder, med det formål at leje medarbejdere fra enkeltmandsvirksomhederne og derved at få den rette kvalificerede arbejdskraft til konkrete arbejdsopgaver.

”Jeg syntes, det giver rigtig god mening at samarbejde med gode lokale enkeltmandsvirksomheder når vi har pludselige kapacitetsproblemer eller midlertidigt har brug for medarbejdere med andre kvalifikationer end mine fastansatte”, fortæller Kent Viuf og fortsætter:

”Vi har forrygende travlt på den gode måde, og vores portefølje vokser støt. Dette stiller store krav til vores medarbejdere, der alle er selvkørende og fagligt dygtige, professionelle og effektive". 

"Vi fører virksomhedens værdier og faglige viden videre gennem en grundig oplæring af nye kollegaer, og derfor vil en lejet medarbejder altid køre sammen med en af vores fastansatte medarbejdere”, uddyber Kent Viuf.

Kent Viuf fortæller, at ovenstående taler ind i endnu en fordel ved at have et samarbejde om at leje medarbejdere fra andre lokale virksomheder - igen og igen.

De lejede medarbejdere bliver med tiden grundigt oplært inden for Sydvestjysk Portindustri fagspecifikke kompetencer og i virksomhedens værdier, så de på sigt er en virkelig stor gevinst for Sydvestjysk Portindustri og deres kunder.

Sydvestjysk Portindustri er på udkig, efter en fastansat servicemedarbejder, der har lyst til at indgå i et team, der løber stærkt og løser mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag, hvor der løftes sammen i flok.

Du kan kontakte Kent Viuf, hvis du tænker denne stilling kunne være noget for dig.

KONTAKT
Kent Viuf
Mobil: 2534 1739
E-mail: Kent@svjportindustri.dk

MERE OM
Du kan læse mere om en af UdviklingVejens medlemsvirksomheder Sydvestjysk Portindustri A/S her: https://lnkd.in/eb3ZY3HN


Følg os på LinkedIn
UDVIKLINGVEJEN
SDR. TINGVEJ 10
6630 RØDDING
7384 8500
UU@UDVIKLINGVEJEN.DK
BILLUND ERHVERV
KLØVERMARKEN 35 
7190 BILLUND
6915 2176
SGS@BILLUNDERHVERV.DK